Snel en veilig uw
auto verkopen?

  • Altijd een hoge bieding
  • GRATIS haal- en brengservice
  • Afspraak tot 21.00 uur en in het weekend

Auto taxeren

Wilt u graag online uw auto laten taxeren? Via Verkoopsneluwauto.nl is het mogelijk om uw auto eenvoudig te laten taxeren via een online taxatieformulier. Hierbij vult u de gegevens van uw auto in en voorziet u ons van recente foto’s, waarna wij een taxatie van de auto voor u uitvoeren. Naast het laten taxeren van uw auto, bieden wij u ook een autoverkoopservice aan. Wij leggen dit graag aan u uit.

Doe vandaag nog
uw gratis online taxatie

Vul hier je kenteken in:

Zo werkt het

Laat de gegevens achter via het kenteken of door te bellen.

Wij taxeren de auto en brengen een bod uit die wij direct communiceren.

Uw auto wordt vaak binnen enkele uren GRATIS opgehaald.

De auto wordt betaald en de RDW vrijwaring wordt overhandigd.

Waarom moet ik mijn auto laten taxeren?

Door een taxatie van uw auto uit te laten voeren, legt u de waarde van het voertuig vast. Als RDW-erkend bedrijf bent u bij Verkoopsneluwauto.nl verzekerd van een accurate taxatie van uw auto. Redenen om uw auto, al dan niet online, te laten taxeren zijn:

  • Om een sterke positie in te nemen tijdens de prijsonderhandelingen bij een verkoop.
  • Om te gebruiken als bewijs bij mogelijk verzekeringswerk, zoals diefstal of een ongeluk.
  • Om aan te tonen of er wel of geen bijtelling over uw auto betaald hoeft te worden bij lease.

Na het laten uitvoeren van een taxatie heeft u een compleet overzicht van het merk, type, uitvoering, bouwjaar en andere bijzonderheden die een eventuele koper belangrijk acht. De waarde van uw auto hangt echter niet alleen van het type of de aankoopwaarde af. Hoe u zelf uw auto heeft onderhouden is ook van groot belang als u uw auto gaat laten taxeren. Wist u bijvoorbeeld dat auto’s van Nederlandse eigenaren erg populair zijn voor export, omdat wij erom bekend staan dat wij goed onderhoud plegen aan onze auto’s?

Wilt u
teruggebeld worden?

Vertrouw op onze professionele autoverkoopservice

Het laten uitvoeren van een taxatie, al dan niet via het online taxatieformulier, is de perfecte manier om de waarde van uw auto vast te laten stellen. Mocht u ervoor kiezen om zelf uw auto te verkopen, dan staat u sterk in de onderhandelingen over de prijs.

Heeft u liever geen gedoe en wilt u snel geld voor uw voertuig ontvangen? Dan helpen wij u graag verder met onze autoverkoopservice. Wij doen u een vrijblijvend bod en u beslist zelf of u deze accepteert. Als u met het bod akkoord gaat, halen wij de auto zelf bij u op en regelen we directe betaling via bankoverschrijving of contanten. Heeft u vragen? Bel dan naar (0411) 63 33 33, wij helpen u graag verder.