Snel en veilig uw
auto verkopen?

  • Altijd een hoge bieding
  • GRATIS haal- en brengservice
  • Afspraak tot 21.00 uur en in het weekend

Tips om een auto te verkopen als particulier

Als u op het punt staat om uw auto te verkopen als particulier, dan voorzien we u graag van goede tips. Met deze tips helpen we u bij Verkoopsneluwauto.nl om uw auto voor te bereiden en gereed te maken om particulier te verkopen. Heeft u weinig tijd of vindt u het een onprettig idee om zelf de volledige verkoop te regelen? Dan ontzorgen wij u graag met onze uitstekende RDW-erkende service. Onze specialisten uit Boxtel, regio Den Bosch, maken het voor iedere particulier mogelijk om zijn of haar auto gratis te verkopen, eenvoudig en snel.

Doe vandaag nog
uw gratis online taxatie

Vul hier je kenteken in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zo werkt het

Laat de gegevens achter via het kenteken of door te bellen.

Wij taxeren de auto en brengen een bod uit die wij direct communiceren.

Uw auto wordt vaak binnen enkele uren GRATIS opgehaald.

De auto wordt betaald en de RDW vrijwaring wordt overhandigd.

Tips voor goed onderhoud: uw auto snel en gratis verkopen als particulier

Het is vooral belangrijk dat u de auto, als deze geen tot weinig schade heeft geleden, goed heeft onderhouden. Denk hierbij aan het regelmatig bijvullen van olie en koelvloeistof, maar ook het repareren van kleine gebreken of het bijwerken van krassen in de lak. Daarnaast is het aan te raden om de auto nog een laatste onderhoudsbeurt te geven, zodat de volgende eigenaar vertrouwen heeft in de kwaliteit van uw auto.

Wilt u
teruggebeld worden?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang een waardebepaling

Via onze website kan elke particulier zijn of haar auto gratis verkopen. Allereerst kunt u eenvoudig een waardebepaling van uw auto laten maken. Hiermee krijgt u een accurate inschatting wat uw auto op zal brengen als u deze direct verkoopt. Bij iedere bepaling voorzien wij u altijd een professioneel en eerlijk advies.

Wilt u uw auto aan ons verkopen? Dan komen wij deze graag bij u ophalen, zelfs met spoed én zonder extra kosten! Bel voor meer informatie en nog meer tips om uw auto gratis te verkopen als particulier zijnde naar (0411) 63 33 33.