Snel en veilig uw
auto verkopen?

  • Altijd een hoge bieding
  • GRATIS haal- en brengservice
  • Afspraak tot 21.00 uur en in het weekend

Auto verkopen voor export

Denkt u erover om uw auto te verkopen voor export? Vertrouw dan op de expertise van Verkoopsneluwauto.nl en laat u bij het gehele verkooptraject ontzorgen. Dankzij een uitgebreid netwerk in diverse landen garanderen wij u de beste inruilprijzen voor uw auto.

Doe vandaag nog
uw gratis online taxatie

Vul hier je kenteken in:

Zo werkt het

Laat de gegevens achter via het kenteken of door te bellen.

Wij taxeren de auto en brengen een bod uit die wij direct communiceren.

Uw auto wordt vaak binnen enkele uren GRATIS opgehaald.

De auto wordt betaald en de RDW vrijwaring wordt overhandigd.

Is mijn auto geschikt om te verkopen voor export?

Het is uiteraard mogelijk om in Nederland of daarbuiten een geschikte koper voor uw auto te zoeken. Zo zijn over het algemeen Aziatische auto’s, zoals een Hyundai of een Toyota, zeer populair om te verkopen voor export. Dit komt vooral doordat reparaties eenvoudiger en goedkoper uit te voeren zijn dan aan Amerikaanse of Duitse wagens. Ook een auto met een hoge kilometerstand is aantrekkelijk om te exporteren, net als auto’s die in Nederland niet meer door de apk komen en dus klaar zijn voor de sloop. Vaak zijn er onderdelen die nog gebruikt kunnen worden.

Wilt u
teruggebeld worden?

Vertrouw op ons professionele advies

Wenst u graag meer informatie over het verkopen van een auto voor export, of wilt u weten wat voor uw auto de beste optie is? Maak dan een directe taxatie op onze website of neem contact met ons op via (0411) 63 33 33.

We zijn u graag van dienst met een professioneel advies op basis van jarenlange ervaring met het exporteren van auto’s, zónder extra kosten. Bovendien zijn wij een RDW-erkend bedrijf.