Snel en veilig uw
auto verkopen?

  • Altijd een hoge bieding
  • GRATIS haal- en brengservice
  • Afspraak tot 21.00 uur en in het weekend

Bedrijfswagen verkopen

Heeft u momenteel een bedrijfswagen in de garage staan die niet meer in gebruik is en denkt u erover om deze te verkopen? Het is niet alleen mogelijk om uw particuliere voertuig aan Verkoopsneluwauto.nl te verkopen; ook bedrijfswagens als taxi’s, busjes en trucks zijn welkom. Wij taxeren ieder voertuig voor u. Onze professionele begeleiding zorgt voor een vlekkeloos proces, van waardebepaling tot officiële vrijwaring. Dat is de kracht van Verkoopsneluwauto.nl uit Brabant, ook bij het verkopen van een bedrijfsauto of bedrijfsbus!

Doe vandaag nog
uw gratis online taxatie

Vul hier je kenteken in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zo werkt het

Laat de gegevens achter via het kenteken of door te bellen.

Wij taxeren de auto en brengen een bod uit die wij direct communiceren.

Uw auto wordt vaak binnen enkele uren GRATIS opgehaald.

De auto wordt betaald en de RDW vrijwaring wordt overhandigd.

Wat hebben we nodig om onze bedrijfswagen aan u te verkopen?

Om uw bedrijfsauto of bedrijfsbus aan Verkoopsneluwauto.nl uit Boxtel, Brabant te verkopen, is het allereerst belangrijk om een goede waardebepaling van het voertuig uit te voeren. Wij berekenen de dagwaarde graag voor u. Of u nu een Hyundai, een Toyota of andere auto heeft; wij maken te allen tijde een eerlijke berekening van de dagwaarde. Dit doen wij aan de hand van de kentekenregistratie, maar ook de onderhoudsgeschiedenis van uw voertuig is erg belangrijk. Heeft de bedrijfsbus of bedrijfsauto schade geleden, maar wilt u deze toch graag verkopen met behulp van onze professionals uit Brabant? Vaak is het nog mogelijk om de bedrijfswagen voor onderdelen of export te verkopen, waardoor u meer ontvangt dan u waarschijnlijk in eerste instantie verwacht. Als u akkoord gaat met ons bod en de bedrijfswagen aan ons wilt verkopen, dan komen wij deze bij u ophalen zonder extra kosten. Wij zijn een RDW-erkend bedrijf vlak bij Den Bosch en zorgen er dus voor dat u een vrijwaringsbewijs ontvangt. De verkoopsom regelen we direct met u. Dit ontvangt u ofwel in contanten ofwel via een bankoverschrijving.

Wilt u
teruggebeld worden?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laat een taxatie uitvoeren

Om uw bedrijfsbus of bedrijfsauto te verkopen, voeren onze professionals uit Brabant eerst een waardebepaling uit. Aan de hand van de gegevens uit het online taxatieformulier is het voor ons mogelijk om een goed verkoopbod te doen.

Wenst u graag meer informatie over het verkopen van een bedrijfswagen? Neem dan telefonisch contact met ons op via (0411) 63 33 33. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.