Snel en veilig uw
auto verkopen?

  • Altijd een hoge bieding
  • GRATIS haal- en brengservice
  • Afspraak tot 21.00 uur en in het weekend

Mijn taxi verkopen

Heeft u een taxi en heeft u denkt u de laatste tijd: ‘Ik wil mijn taxi verkopen’? Wanneer u hier de tijd rijp voor acht, laat u dit eenvoudig doen door de professionals van Verkoopsneluwauto.nl. Wij zijn gevestigd in Boxtel, in de buurt van Den Bosch, maar kopen auto’s op in het hele land. Indien u uw auto of taxi wilt verkopen, komen wij deze bovendien zelf bij u ophalen en regelen wij direct de betaling.

Doe vandaag nog
uw gratis online taxatie

Vul hier je kenteken in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zo werkt het

Laat de gegevens achter via het kenteken of door te bellen.

Wij taxeren de auto en brengen een bod uit die wij direct communiceren.

Uw auto wordt vaak binnen enkele uren GRATIS opgehaald.

De auto wordt betaald en de RDW vrijwaring wordt overhandigd.

Ik wil mijn taxi verkopen, en nu?

Verkoopsneluwauto.nl is gespecialiseerd in de verkoop van zowel particuliere auto’s als in bedrijfswagens en taxi’s. Wanneer u denkt: ‘Ik wil mijn taxi verkopen’, zit u dus goed bij ons. Wij maken eerst een gratis taxatie van uw taxi, zodat u weet wat de restwaarde ervan is. Hierna doen wij een bod voor welk bedrag wij uw taxi willen overnemen. Gaat u akkoord met dit bod? Dan nemen wij de taxi van u over. Heeft u behoefte aan een spoedverkoop? Ook dat is mogelijk bij ons!

Wilt u
teruggebeld worden?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Profiteer van onze service

Vraagt u uzelf af: ‘Waar kan ik het beste mijn taxi verkopen’? U hoeft niet ver te zoeken, wij staan graag voor u klaar! Als specialist in de verkoop van auto’s bent u bij ons verzekerd van uitstekende service, van taxatie tot betaling. Heeft u nog vragen? Stel ze dan via (0411) 63 33 33.