Snel en veilig uw
auto verkopen?

  • Altijd een hoge bieding
  • GRATIS haal- en brengservice
  • Afspraak tot 21.00 uur en in het weekend

Schadeauto verkopen dankzij experts uit Boxtel

Heeft u thuis of op de zaak een schadeauto staan en wilt u deze graag verkopen met behulp van een expert in of nabij Boxtel? Of verloopt binnenkort uw apk en verwacht u niet meer door de keuring te geraken? Dan helpt Verkoopsneluwauto.nl u graag! Ongeacht of uw auto veel schade heeft geleden of niet; als deze niet total loss is verklaard, krijgt u hier een bepaald bedrag voor. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Doe vandaag nog
uw gratis online taxatie

Vul hier je kenteken in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zo werkt het

Laat de gegevens achter via het kenteken of door te bellen.

Wij taxeren de auto en brengen een bod uit die wij direct communiceren.

Uw auto wordt vaak binnen enkele uren GRATIS opgehaald.

De auto wordt betaald en de RDW vrijwaring wordt overhandigd.

Eenvoudig een schadeauto verkopen met behulp van professionals uit Boxtel

Het is zeker mogelijk om een schadeauto te verkopen, al is het hoogstwaarschijnlijk dat u hier niet de dagwaarde voor ontvangt. Het is echter niet zo dat een auto onbruikbaar wordt wanneer deze schade heeft geleden. Daarom geven wij u altijd een bod met de restwaarde van uw schadeauto, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Er worden bijvoorbeeld onderdelen gebruikt om andere auto’s te repareren of de schadeauto wordt geëxporteerd. Bij de taxatie geven onze specialisten uit Boxtel, nabij Den Bosch, professioneel en eerlijk advies over de mogelijkheden om uw schadeauto te verkopen. Zij vertellen graag welke verkoopwaarde de auto heeft.

Wilt u
teruggebeld worden?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vraag eenvoudig een taxatie aan

Laat uw schadeauto eenvoudig en accuraat taxeren met onze online tool of neem telefonisch contact op met ons kantoor in Boxtel via (0411) 63 33 33. Kiest u ervoor om ons bod te accepteren? Dan komen we de auto graag bij u thuis ophalen, zonder extra kosten! ​

Wij komen zelfs langs in het weekend of ’s avonds als dit voor u prettig is. Ook wanneer u snel van uw gezins- of bedrijfsauto af wilt, staan wij voor u klaar.