Snel en veilig uw
auto verkopen?

  • Altijd een hoge bieding
  • GRATIS haal- en brengservice
  • Afspraak tot 21.00 uur en in het weekend

Schadeauto verkopen

Heeft u thuis of op de zaak een schadeauto staan en wilt u deze graag verkopen? Of verloopt binnenkort uw apk en verwacht u niet meer de keuring te geraken? Dan helpt Verkoopsneluwauto.nl u graag! Ongeacht of uw auto veel schade heeft geleden of niet, als deze niet total loss is verklaard, krijgt u hier een bepaald bedrag voor. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Doe vandaag nog
uw gratis online taxatie

Vul hier je kenteken in:

Zo werkt het

Laat de gegevens achter via het kenteken of door te bellen.

Wij taxeren de auto en brengen een bod uit die wij direct communiceren.

Uw auto wordt vaak binnen enkele uren GRATIS opgehaald.

De auto wordt betaald en de RDW vrijwaring wordt overhandigd.

Is het mogelijk om een schadeauto te verkopen?

Het is zeer zeker mogelijk om een schadeauto te verkopen, al is het hoogstwaarschijnlijk dat u hier niet de dagwaarde voor ontvangt. Het is echter niet zo dat een auto onbruikbaar wordt wanneer deze schade heeft geleden. Daarom geven wij u altijd een bod met de inruilwaarde van uw schadeauto, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Er worden bijvoorbeeld onderdelen gebruikt om andere auto’s te repareren of de schadeauto wordt geëxporteerd. Bij de taxatie geven we u een professioneel en eerlijk advies over de mogelijkheden om uw schadeauto te verkopen.

Wilt u
teruggebeld worden?

Vraag eenvoudig een taxatie aan

Laat de schadeauto eenvoudig en accuraat taxeren met onze online tool of neem telefonisch contact met ons op via (0411) 63 33 33. Kiest u ervoor om ons bod te accepteren? Dan komen we de auto graag bij u thuis ophalen, zonder extra kosten!

Wij komen zelfs langs in het weekend of ’s avonds als dit voor u prettiger is. Ook wanneer u snel van uw gezins- of bedrijfsauto af wilt, staan wij voor u klaar.