Snel en veilig uw
auto verkopen?

  • Altijd een hoge bieding
  • GRATIS haal- en brengservice
  • Afspraak tot 21.00 uur en in het weekend

De werkelijke waarde van uw auto

Door de werkelijke waarde van uw auto of bedrijfswagen te laten berekenen door een specialist uit Brabant, krijgt u een duidelijk beeld van de dagwaarde aan de hand van actuele gegevens. Vaak kan de werkelijke waarde van uw auto namelijk variëren van de huidige dagwaarde, bijvoorbeeld bij populaire modellen of wanneer er ooit beschadigingen zijn geclaimd bij de verzekering. Uiteraard telt bij het achterhalen en berekenen van de waarde van uw auto ook de onderhoudsgeschiedenis en de kilometerstand mee. Wilt u graag uw auto verkopen zonder dit zelf te moeten regelen? Dan helpen wij u!

Doe vandaag nog
uw gratis online taxatie

Vul hier je kenteken in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zo werkt het

Laat de gegevens achter via het kenteken of door te bellen.

Wij taxeren de auto en brengen een bod uit die wij direct communiceren.

Uw auto wordt vaak binnen enkele uren GRATIS opgehaald.

De auto wordt betaald en de RDW vrijwaring wordt overhandigd.

Waar kan ik terecht om de werkelijke waarde van mijn auto te laten berekenen?

Als u graag de waarde van uw auto wilt achterhalen, dan bent u bij Verkoopsneluwauto.nl aan het juiste adres. Via ons online taxatieformulier is het namelijk mogelijk om een taxatie voor uw auto aan te vragen. Aan de hand van actuele gegevens en recente foto’s berekenen wij de werkelijke waarde van uw auto. Na het achterhalen van de waarde van uw auto, berekenen onze vakmensen uit Brabant ook de dagwaarde. Hierna brengen wij een bod voor u uit. Als u ervoor kiest om dit bod te accepteren, komen wij de auto zonder extra transportkosten bij u ophalen, ook ’s avonds en in het weekend! Zo wordt het verkopen van uw auto wel heel eenvoudig.

Heeft het nut om de werkelijke waarde van een schade- of sloopauto te taxeren?

Dat heeft zeker nog zin! Heeft u bijvoorbeeld een auto die veel schade heeft geleden? Of beschikt u over een auto die niet meer goedgekeurd wordt bij de jaarlijkse apk en wilt u weten wat deze sloopauto waard is? Waarschijnlijk is de verkoopwaarde van de auto hoger dan uzelf zou verwachten. Dit is vooral bij populaire merken het geval. Zo zijn de Aziatische merken Hyundai en Toyota erg populair voor export vanwege de onderdelen. Laat de gegevens van het voertuig achter en onze specialisten uit Brabant berekenen de dagwaarde op correcte wijze.

Wilt u
teruggebeld worden?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vertrouw erop dat wij de waarde van uw auto achterhalen

Bij Verkoopsneluwauto.nl vinden wij het vooral belangrijk om u een professioneel en eerlijk advies te geven wanneer we de werkelijke waarde van uw auto achterhalen. Wij helpen u gedurende het volledige verkoopproces van uw auto, van de taxatie tot het vrijwaringsbewijs.

Heeft u vragen, bijvoorbeeld over hoe onze specialisten uit Brabant de dagwaarde of werkelijke waarde van uw auto berekenen? Stel ze aan ons vakkundig personeel uit Boxtel, nabij Den Bosch via het telefoonnummer (0411) 63 33 33. We staan voor u klaar.