Snel en veilig uw
auto verkopen?

  • Altijd een hoge bieding
  • GRATIS haal- en brengservice
  • Afspraak tot 21.00 uur en in het weekend

Waardebepaling auto

Door een waardebepaling van uw auto of bedrijfswagen aan te vragen, laat u de werkelijke waarde van uw auto berekenen aan de hand van actuele gegevens. Vaak kan de verkoopwaarde van uw auto namelijk variëren van de huidige dagwaarde, bijvoorbeeld bij populaire modellen of wanneer er ooit beschadigingen zijn geclaimd bij de verzekering. Uiteraard telt bij het achterhalen en berekenen van de waarde van uw auto ook de onderhoudsgeschiedenis en de kilometerstand mee. Wilt u graag uw auto verkopen zonder dit zelf te moeten regelen? Dan helpen wij u!

Doe vandaag nog
uw gratis online taxatie

Vul hier je kenteken in:

Zo werkt het

Laat de gegevens achter via het kenteken of door te bellen.

Wij taxeren de auto en brengen een bod uit die wij direct communiceren.

Uw auto wordt vaak binnen enkele uren GRATIS opgehaald.

De auto wordt betaald en de RDW vrijwaring wordt overhandigd.

Waar kan ik terecht voor een waardebepaling van mijn auto?

Als u graag de werkelijke verkoopwaarde van uw auto wilt achterhalen, dan bent u bij Verkoopsneluwauto.nl aan het juiste adres. Via ons online taxatieformulier is het namelijk mogelijk om een waardebepaling voor uw auto aan te vragen. Aan de hand van actuele gegevens en recente foto’s berekenen wij de werkelijke waarde van uw auto. Na het achterhalen van de waarde van uw auto, zullen wij een bod voor u berekenen gebaseerd op de werkelijke waarde van uw voertuig. Als u ervoor kiest om dit bod te accepteren, komen wij de auto zonder extra transportkosten bij u ophalen, ook ’s avonds en in het weekend! Zo wordt het verkopen van uw auto wel heel eenvoudig.

Wilt u
teruggebeld worden?

Heeft het nut om een waardebepaling van een schade- of sloopauto te laten maken?

Dat heeft zeker nog zin! Heeft u bijvoorbeeld een auto die niet meer goedgekeurd wordt bij de jaarlijkse apk, of een auto die veel schade heeft geleden? Waarschijnlijk is de verkoopwaarde van de auto hoger dan uzelf zou verwachten. Dit is vooral bij populaire merken het geval. Zo zijn de Aziatische merken Hyundai en Toyota erg populair voor export vanwege de onderdelen. Laat de gegevens van het voertuig achter en wij voorzien u van een correcte waardebepaling.

Vertrouw op professionele en eerlijke bepaling voor de verkoopwaarde van uw auto

Bij Verkoopsneluwauto.nl vinden wij het vooral belangrijk om u een professioneel en eerlijk advies te geven wanneer we de waarde van uw auto achterhalen. Wij helpen u gedurende het volledige verkoopproces van uw auto, van de waardebepaling tot het vrijwaringsbewijs. Heeft u vragen? Stel ze aan ons vakkundig personeel via telefoonnummer (0411) 63 33 33. We staan voor u klaar.